VEST: un șofer a fost arestat după ce a fost prins fără permis și a refuzat să fie testat pentru droguri – avea permisul suspendat deoarece în urmă cu câteva zile a refuzat din nou să fie testat

Marți seară, 31 octombrie, polițiști de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Reșița au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 30 de ani din București, depistat în aceeași zi, la ora 10.30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 58B, având dreptul de a conduce suspendat.

De asemenea, bărbatul a refuzat efectuarea testării cu aparatul din dotare și prelevarea mostrelor biologice pentru determinarea consumului de substanțe psihoactive.

Bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat după ce, la data de 19 octombrie 2023, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Reșița conducând un autoturism în municipiul Reșița, iar la testarea cu aparatul din dotare au rezultat indicii cu privire la consumul de substanțe psihoactive. Și în acel caz, în momentul conducerii la spital pentru prelevarea mostrelor biologice, bărbatul a refuzat recoltarea.  În cursul zilei de astăzi bărbatul va fi prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița pentru dispunerea de măsuri legale“, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat și refuzul de la prelevarea mostrelor biologice în vederea determinării prezenței substanțelor psihoactive în organism.

FOTO: arhiva

Recomandările noastre

Cele mai citite articole