VEST: un copil de 5 ani şi mama sa au fost răniţi în parcarea unei şcoli de un șofer neatent care executa manevre de parcare cu spatele

Un copil în vârstă de 5 ani şi mama sa, o femeie de 40 de ani, au fost răniţi, miercuri, în parcarea unei şcoli din Petroşani, după ce un şofer de 42 de ani a executat manevre de parcare cu spatele a autoturismului său. Poliţiştii au deschis dosar penal.

La data de 17 ianuarie 2024, în jurul orei 07:55,  Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată despre faptul că, în parcarea adiacentă unei unităţi şcolare din Petroşani, un autoturism a acroşat doi pietoni. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a stabilit  faptul că  un bărbat de 42 de ani, din Petroşani, în timp ce efectua manevre de parcare cu spatele a unui autoturism în parcarea respectivă a acroşat şi a accidentat uşor o femeie de 40 de ani, din Petroşani şi pe fiul acesteia, în vârstă de 5 ani”, a transmis IPJ Hunedoara.

În urma accidentului cei doi pietoni au fost răniţi uşor. Ei s-au dus la Spitalul de Urgenţă Petroşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole