VEST: un bărbat de 53 de ani a abuzat sexual o fată pe care o avea în întreţinere – a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru viol în formă continuată

Un bărbat de 53 de ani, din Răcăşdia, condamnat de Judecătoria Oraviţa la 8 ani de închisoare pentru viol în formă continuată, după ce a abuzat sexual o fată pe care o avea în întreţinere încă de când aceasta avea 12 ani, a fost depistat de poliţişti. Acesta a fost dus la Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepsei.

Poliţişti de la Poliţia Oraşului Oraviţa au depistat un bărbat de 53 de ani din Racăşdia, condamnat de Judecătoria Oraviţa la 8 ani de închisoare în regim de detenţie, pentru viol în formă continuată. Pe numele bărbatului a fost emis ieri, un mandat de executare a pedepsei închisorii, după ce în cursul anului 2022 au fost finalizate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit la nivelul Poliţiei Oraşului Oraviţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată şi, ulterior, viol în formă continuată”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Potrivit sursei citate, poliţiştii s-au sesizat din oficiu în luna aprilie 2022, în legătură cu faptul că bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale în mod repetat, cu o minoră pe care o avea în îngrijire şi ocrotire, timp de aproximativ 5 ani, de când aceasta avea vârsta de 12 ani.

Bărbatul a fost dus la Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepsei.

A murit fostul prefect de Timiș, Eva Călin

Fostul prefect de Timiș, Eva Călin (fostă Andreaș) s-a stins din viață. Eva Călin a fost prima femeie prefect a judeţului Timiş și a ocupat aceată funcţie în perioada august…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole