VEST: un bărbat de 51 de ani a murit într-un incendiu – fiul victimei a reuşit să se salveze la timp

Un bărbat de 51 de ani a decedat într-un incendiu care a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, într-un apartament din municipiul Petroşani, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Fiul victimei, care se afla în locuinţă, a reuşit să se salveze la timp, fără să aibă nevoie de asistenţă medicală.

La sosirea pompierilor militari din Petroşani, focul se manifesta violent într-una dintre încăperile locuinţei, cu mari degajări de fum în apartament şi pe casa scării.

„Din păcate, chiar dacă incendiul a fost localizat în trei minute de la sosirea forţelor de intervenţie, în încăperea incendiată a fost găsit decedat un bărbat în vârstă de 51 de ani. Fiul acestuia, care se afla în apartament la momentul producerii incendiului, a reuşit să se salveze la timp, neavând nevoie de asistenţă medicală”, au precizat reprezentanţii ISU.

Pe tot parcursul intervenţiei nu a fost necesară evacuarea locatarilor, pompierii folosind pentru îndepărtarea fumului de pe casa scării şi din apartament un ventilator special cu presiune pozitivă şi motor electric.

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric, în apartament fiind identificate mai multe improvizaţii electrice, a mai anunţat ISU Hunedoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole