VEST: un bărbat a fost reținut pentru prostituție cu minore – la o percheziție au fost găsite și droguri

Un bărbat din județul Arad a fost reținut pentru prostituție cu minore.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 28 septembrie a.c., de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Inspectoratul de Poliție Județean Arad, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în comuna Bârsa, la persoane bănuite de proxenetism, a transmis IPJ Arad.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie – septembrie a.c., un bărbat, de 57 de ani, din Bârsa, ar fi determinat, în vederea practicării prostituției, 3 persoane de sex feminin, dintre care două minore.

Totodată, în urma efectuării perchezițiilor, la domiciliul bănuitului au fost descoperite mai multe pliculețe de tip ziplock, care conțineau o substanță susceptibilă de a avea efecte psihoactive.În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu, cu propunerea luării de măsuri preventive. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale și Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor din Poliția Română, mai arată sursa citată.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole