VEST: un autocar cu 64 de persoane, copii şi adulţi, a rămas blocat pe calea ferată – a fost oprită alimentarea cu energie a liniei electrice

Un autocar în care se aflau 64 de persoane, copii şi adulţi, a rămas blocat, vineri, la o trecere peste calea ferată, pe drumul care duce spre Peştera Bolii, în apropiere de Petroşani, incidentul încheindu-se fără să fie consemnate victime sau alte distrugeri.

„Copiii au coborât în siguranţă din autocar şi au continuat excursia vizitând Peştera Bolii”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Lucian Morogan.

Autocarul venea din judeţul Mehedinţi şi se îndrepta spre Peştera Bolii. După ce maşina a rămas blocată pe trecerea de cale ferată, şoferul autovehiculului a sunat la 112, iar dispeceratul integrat al ISU a luat legătura cu Regionala de Căi Ferate, care a oprit alimentarea cu energie a liniei electrice.

Pompierii au intervenit apoi pentru degajarea liniei ferate, autocarul fiind tras în afară cu ajutorul unui troliu. După o oră, calea ferată a fost deblocată, iar situaţia a revenit la normal, a mai menţionat reprezentantul ISU Hunedoara. 

Recomandările noastre

Cele mai citite articole