VEST: un adevărat depozit farmaceutic găsit acasă la un bărbat care vindea medicamente sub formă de droguri – circa 180.000 de comprimate cu alprazolam – peste 200.000 de pastile de diazepam și peste 60.000 de tablete cu clonazepam

Un bărbat din Arad care procura şi vindea droguri sub formă de comprimate a fost arestat preventiv după ce în locuinţa sa au fost găsite, în urma unor percheziţii, peste 200.000 de comprimate conţinând diazepam, aproximativ 180.000 de comprimate conţinând alprazolam şi 61.000 de comprimate cu substanţă activă clonazepam.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru trafic de droguri de risc şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că inculpatul, a procurat şi deţinut în vederea comercializării, cantităţi mari de droguri de risc, sub formă de comprimate (medicamente). Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la aceeaşi dată, în locuinţa acestuia, din municipiul Arad, au fost găsite şi ridicate peste 200.000 comprimate conţinând diazepam, aproximativ 180.000 comprimate conţinând alprazolam şi 61.000 comprimate cu substanţă activă clonazepam. De asemenea, au fost identificate şi ridicate un număr de 25 de cartuşe de vânătoare, deţinute ilegal”, a transmis, duminică, DIICOT.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul S.C.C.O. Arad.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Arad.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole