VEST: o femeie de 43 de ani a murit în urma unei intoxicații cu gaz – a fost găsită în stare de inconștientă alături de tatăl său de către un vecin

Vineri seara, la ora 21.57, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o femeie a fost găsită de un vecin în stare de inconștientă, iar în locuința acesteia se simțea miros de gaz.

În locuința persoanei în cauză, situată în municipiul Reșița au fost găsiți în stare de inconștientă un bărbat de 69 de ani și fiica sa, de 43 de ani.

Echipajul Serviciul Județean de Ambulanță deplasat la fața locului a declarat decesul femeii, după efectuarea manevrelor de resuscitare. Cadavrul persoanei nu prezenta urme vizibile de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Bărbatul de 69 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând semne vitale. De asemenea,  s-a constatat că în locuință exista o sobă de teracotă racordată la gaz, care era folosită ca sursă de încălzire, la fața locului intervenind și un echipaj al companiei de furnizare a gazelor naturale“, a transmis IPJ Caraș-Severin.

În acest caz polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la decesul persoanelor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole