VEST: o femeie a murit și un bărbat a ajuns la spital după ce au fost loviți de o mașină – cei doi voiau să treacă strada

O femeie și un bărbat au fost loviți de un autoturism, luni dimineață, pe strada Petru Rareș, la ieșire din cartierul Grădiște, în zona cimitirului, din Arad.

Cei doi se aflau angajați în traversarea străzii în momentul producerii accidentului.

Echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad intervine în aceste momente pentru acordarea de îngrijiri medicale în cazul producerii unui accident (doi pietoni accidentați de un autoturism), în municipiul Arad, strada Petru Rareș.  La locul evenimentului este alocată și o ambulanță SAJ. Este vorba despre o femeie și un bărbat, ambii în stare gravă, femeia fiind în curs de resuscitare. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de către echipajul medical, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, decesul fiind declarat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Bărbatul a fost transportat la spital de către echipajul medical SAJ, fiind conștient, prezentând multiple traumatisme“, a transmis ISU Arad.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 10.12, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 44 de ani, din Livada, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Rareș, a accidentat doi pietoni, o femeie și un bărbat. În urma accidentului, femeia și-a pierdut viața, iar bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului“, a precizat IPJ Arad.

Foto: arhiva

Recomandările noastre

Cele mai citite articole