VEST: migranți din Egipt, Bangladesh şi India descoperiți la vamă ascunși în role de furtun de irigaţii

Opt migranţi din Egipt, Bangladesh şi India au fost prinşi când voiau să iasă din ţară ilegal, ascunşi în role de furtun de irigaţii transportate într-un TIR verificat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în România. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, furtunuri pentru irigaţii, pentru o societate comercială din Spania. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, opt cetăţeni străini„, a transmis, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

Călătorii clandestini au fost preluaţi pentru cercetări, stabilindu-se că au venit în România din Egipt, Bangladesh şi India pentru a cere o formă de protecţie în ţara noastră.

Timiș: urmărire ca în filme la Sânnicolau Mare – un șofer beat și drogat nu a oprit la semnalele polițiștilor – a lovit apoi un cap de pod și a fugit pe câmp – a fost găsit într-o anexă a unei case părăsite – ieșise recent din pușcărie fiind condamnat pentru tâlhărie

La data de 14 octombrie a.c., polițiștii municipiului Lugoj, ai orașului Gătaia, Deta și Ciacova, au desfășurat acțiuni, pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise la…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole