VEST: inundații pe străzile unor orașe din cauza ploilor abundente – apa a intrat în curți, beciuri și într-o hală de producție

Mai multe străzi, curţi şi hala unui agent economic au fost inundate din cauza ploilor abundente care au căzut, luni după-amiază, în zona oraşelor Reşiţa şi Bocşa, pompierii militari intervenind pentru evacuarea apei care a pătruns în gospodării, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

Cele mai multe solicitări au venit în municipiul Reşiţa şi în cartierul Câlnic. De asemenea, s-au primit cereri de sprijin şi în oraşul Bocşa, unde acţionează şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bocşa.

În urma ploilor abundente au fost acoperite de apă mai multe străzi, iar circulaţia a fost îngreunată.

Pentru gestionarea situaţiilor semnalate au fost alocate forţe şi mijloace atât din cadrul Detaşamentului Reşiţa, cât şi din cadrul Detaşamentului Caransebeş şi Secţiei Oraviţa. Se acţionează pentru evacuarea apei din mai multe garaje de pe străzile Făgăraşului şi Godeanului, hala unui operator economic, mai multe locuinţe, curţi şi beciuri de pe următoarele străzi din municipiul Reşiţa: Timişorii, Valea Ţerovei, Grădiştei, Nergăniţei, Aleea Trei Ape, Mierlei şi Bistra„, a precizat ISU Caraş-Severin.

De asemenea, se intervine pentru scoaterea apei din mai multe curţi de pe străzile Mihai Eminescu, Tudor Vladimirescu, Ezerişului, Pădurii şi Ogaşului, din oraşul Bocşa.

ISU Caraş-Severin a alocat mai multe forţe şi mijloace pentru intervenţie, între care două autospeciale, opt motopompe transportabile, un autocamion pentru transport materiale de intervenţie şi 16 militari.   

Recomandările noastre

Cele mai citite articole