VEST: grav accident de circulație – o femeie de 30 de ani a rămas încarcerată după ce SUV-ul pe care îl conducea a derapat și s-a răsturnat – șoferii spun că avea viteză și a condus imprudent  

Accident rutier pe DN 58B între Colțan și Reșița.

Un autoturism tip SUV condus de o femeie de aproximativ 30 de ani care rula cu viteză foarte între Colțan și Moniom, a intrat în derapaj și a ieșit în decor unde s-a răsturnat.

Femeia a rămas încarcerată în autoturism, iar mai mulți șoferi au intervenit pentru extragerea acesteia din mașina.

După ce s-au asigurat că nu are lovituri la coloană sau alte fracturi care să-i pericliteze viața în caz de schimbare a poziției, participanții la trafic au scos femeia din autovehicul până la sosirea echipajelor de intervenție.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.

Victima era conștientă și cooperantă, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ, după care, a fost transportată la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

Mai mulți martori ai accidentului care au fost depășiți în trafic de SUV spun că șoferița a condus cu viteză foarte mare și chiar imprudent pe anumite porțiuni de drum.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de vătămare corporală din culpă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole