VEST: bătaie ca în filme în scara unui bloc – o tânără a rămas fără un dinte, iar iubitul său va sta 40 de zile în spital

Scenele de o violenţă extremă s-au petrecut în a treia zi de Crăciun.

În imaginile surprinse de camera din scară se observă cum tânăra împreună cu iubitul acesteia ies cu bagajele din lift pentru a merge la o petrecere la care invitaseră câţiva prieteni. Un individ de 41 de ani intră în bloc fix în acel moment.

După un schimb scurt de replici, agresorul începe să împartă pumni şi picioare. Femeia dă cu capul de uşă şi cade secerată în lift, iar iubitul său este lovit în repetate rânduri. Individul îşi mută apoi atenţia asupra tinerei, iar iubitul acesteia reuşeşte să se ridice cu ultimele puteri şi încearcă să fugă ca să ceară ajutor. Nu apucă să iasă din scară, pentru că e pus din nou jos de o ploaie de lovituri. Bătăuşul ar fi fost nervos că nu ar fi fost chemat şi el la cheful organizat de victime la un local.

Alexandra Ciocan, avocata victimelor: Îl cunoşteau, dar nu au avut nimic de împăţit.

Comisar șef de poliţie Niţu Bogdan, purtător de cuânt IPJ: În urma administrării probatoriului, magistraţii Judecătoriei Deva au emis pe numele bărbatului bănuit de comiterea acestei fapte un mandat de arestare preventivă în lipsă sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Tânărul lovit are nevoie acum de îngrijiri, timp de 40 de zile. Iubita lui are traumatisme faciale şi a rămas fără un dinte.

Alexandra Ciocan, avocata victimelor: Sunt în suferinţă şi continuă cu investigaţiile medicale.  Urmează probabil să se facă şi o expertiză medicală aprofundată.

Pentru că agresorul a dispărut, victimele se tem că ar putea fi atacate din nou. Pe numele bărbatului dat în urmărire naţională a fost emis un mandat de arestare preventivă, iar imediat ce va fi găsit de poliţişti va ajunge în spatele gratiilor pentru 30 de zile. 

Recomandările noastre

Cele mai citite articole