Vest: aproximativ 300 de tone de material antiderapant au fost folosite pe drumurile naționale în cursul nopții

În câteva zone din vestul țării a nins și noaptea trecută, iar drumarii au intervenit pe șosele. Astfel că, DRDP Timișoara anunță că în cursul nopții s-au folosit aproximativ 300 de tone de material antiderapant pe drumurile naționale din zona de vest.

S-a intervenit cu 26 de utilaje și circa 100 tone antiderapant în jud. Caraș-Severin, pe DN 57B, DN 6, DN 58, DN 67D. Similar s-a intervenit pe drumurile naționale din jud. Hunedoara (21 utilaje) pe DN 66, DN 66A, DN 7, DN 76. În jud. Arad s-a acționat pe DN 7, iar în jud. Timiș pe centura Timișoara și DN 69. Pe autostrada A1 au fost 18 utilaje, care au folosit circa 70 tone antiderapant”, transmite DRDP Timișoara.

Carosabilul este umed pe toată rețeaua de drumuri din zona de vest, astfel că șoferii sunt sfătuiți să conducă cu prudență!

Colterm începe luni reviziile tehnice anuale

Colterm S.A. anunță că începe programul de revizii tehnice în vederea pregătirii sezonului de furnizare a agentului termic pentru sezonul 2021-2022. Lucrările vor fie efectuate etapizat, pe parcursul mai multor săptămâni, în…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole