VEST: accident rutier – au fost răniți un bărbat de 66 de ani și o femeie de 64 de ani care a fost resuscitată fiind în stop cardio-respirator

Accident rutier în care a fost implicat un autoturism, pe centura orașului Ineu.

Două persoane  au rămas încarcerate.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ.

În urma accidentului au rezultat două victime, un bărbat în vârstă de 66 de ani și o femeie în vârstă de 64 de ani, aflate încarcerate în autoturism. Starea bărbatului este stabilă, fiind conștient și cooperant, însă cea de-a doua victimă este în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. În urma manevrelor de resuscitare, femeia prezintă semne vitale. Ambele victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Pompierii au acționat pentru extragerea acestora din autoturism, ulterior fiind preluate de către echipajele medicale“, a transmis ISU Arad.

Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole