Urmărire a polițiștilor pe străzile din Timișoara după un șofer tânăr drogat, fără permis de conducere și cu diferite substanțe la el

Urmărire ca în filme după un tânăr drogat și fără carnet de conducere. La el mai avea cannabis, pastile și mai multe pliculețe cu substanțe albă și gălbuie cristalinizate.

Totul s-a întâmplat duminică seara, în jurul orei 19:30, când polițiștii de la Secția 3 se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Ovidiu Cotruș. Aceștia au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, acesta neconformându-se și continuându-și deplasarea. Polițiștii au început urmărirea mașinii pe mai multe străzi din Timișoara, reușind oprirea acestuia pe strada Paul Morand.

„În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive (MPB), acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Totodată, asupra acestuia ar fi fost găsite mai multe pachețele din staniol ce conțineau o substanță verde-olive, o țigaretă confecționată artizanal, 2 pastile de culoare galbenă și mai multe pliculețe cu substanțe albă și gălbuie cristalinizate”, transmite IPJ Timiș.

Bărbatul de 23 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infrațiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș. 

Recomandările noastre

Cele mai citite articole