Uniunea Ucrainenilor Lugoj: este nevoie de saltele, saci de dormit, încălzitoare, medicamente sau veselă

Uniunea Ucrainenilor Lugoj a lansat un apel către toți cei care au posibilitatea de a ajuta pe cei care acum sunt in momente grele.

“Facem o colectă pentru a fi trimise in UCRAINA: ar fi nevoie de pături, alimente (în special mâncare la conservă care poate fi imediat consumată), apă, produse de igienă pentru adulți și toaletă copii, mâncare bebeluși, scutece, șervețele umede, încălzitoare, medicamente și orice tip de veselă (cratițe, oale…). Toate acestea pot fi aduse la sediul UUR din LUGOJ – LUNI LA ORA 08:00 strada Ion  Vidu nr.17, acolo o sa va primească un responsabil spre a fi trimise si distribuite celor nevoiași, inclusiv ucrainenilor de dincolo de vamă. Pentru detalii puteți suna și la numărul de telefon al Dl Ioan Covaci : (0727) 103 423. Produsele colectate vor ajunge direct în Ucraina prin grija Ambasadei Ucrainei în Romania“, se arată în apelul Uniunii Ucrainenilor Lugoj.

Organizația a decis să deschidă unui fond, denumit ”Pentru pacea în Ucraina și solidaritate cu poporul ucrainean”, în vederea acordării de sprijin umanitar cetățenilor ucraineni din zonele afectate de conflict, la care pot contribui etnicii ucraineni din România, și nu numai.

În acest scop au fost deschise două conturi la Banca Comercială Romana sector 1, București.

COD IBAN: RO69RNCB0209006157870001 – RON

COD IBAN: RO42RNCB0209006157870002 – USD

BENEFICIARUL: UNIUNEA UCRAINENILOR DIN ROMÂNIA

Recomandările noastre

Cele mai citite articole