FOTO Unic în România – cantina unui liceu din Timișoara, reamenajat după un concept occidental

Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara beneficiază de un loc de servit masa unic în țară, asta după ce cantina școlii a for renovată și modernizată. La „Peda Fresh Corner” elevii și personalul școlii își vor putea cumpăra produse sănătoase, bio și sucuri naturale, iar plata se va face doar cu cardul.

Spațiul fostei cantine a școlii a fost renovat și reamenajat după un concept occidental (celebra cafeteria) menit să corespundă cerințelor moderne de: organizare ergonomică a spațiului, de alimentație sănătoasă dar și nevoii de socializare. Astfel, Peda Fresh Corner poate găzdui aproximativ 70 de persoane și oferă un meniu variat și echilibrat, gândit de un nutriționist, pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a copiiilor, dar și pentru a-i ajuta să se concentreze la școală. Atât elevii cât și personalul școlii pot servi produse sănătoase și delicioase preparate de noi (salate, sandwichuri calde sau reci, budincă de chia, fresh de protocale, ceai, etc.) într-un ambient asemănător unui food court în condiții de igienă maximă pornind chiar de la modul de plată, și anume doar cu cardul”, a spus Claudia Muntean, directorul Colegiului Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara.

Inspectorul școlar general al județului Timiș, Aura Danielescu spune că locația este unică în țară.

Este ceva unic în România! În țările europene au, la noi, sigur nu! Cu cardul, telefonul, copiii pot achiziționa produse bio, sucuri naturale”, a spus Aura Danielescu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole