Fiul unui polițist de la Brigada de Operațiuni Speciale Timișoara a fost jefuit

Un polițist de la Brigada de Operațiuni Speciale Timișoara a prins un hoț de 26 de ani. Acesta îl lăsase pe fiul său de 17 ani al polițistului fără borsetă.

Totul s-a întâmplat vineri, 22 aprilie, în jurul orei 18:40, pe strada Nouă din Timișoara, când un bărbat a deposedat prin violență un minor de 17 ani, de borseta pe care o avea asupra sa.

„Minorul a apelat la tatăl său care se afla în apropiere și i-a indicat direcția în care s-a îndreptat acesta. La scurt timp, pe strada Ion Neculce din municipiu, polițistul din cadrul BOS Timișoara a reușit imobilizarea acestuia și l-a predat polițiștilor timișoreni. În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat de 26 de ani, din Târgu-Jiu”, transmite IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole