Un tânăr de 19 ani a furat un bancomat de cryptomonede dintr-un mall din Timișoara. O parte din bani i-a îngropat în grădină

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Timiș au depistat un tânăr, de 19 ani, bănuit de furtul unui bamcomat de cryptomonede din Timișoara.

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă cu privire la faptul că vineri, 8 aprilie, în jurul orei 21:00, din incinta unui mall din Timișoara, a fost furat un bancomat de cryptomonede.

Sâmbătă, polițiștii au depistat în localitatea Vinga, județul Arad, un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.

“În urma investigaților efectuate, s-a stabilit că a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 286.000 de lei, 236.000 de lei reprezentând suma de bani aflată în bancomat, iar 50.000 de lei reprezintă valoarea bancomatului. Cu prilejul depistării, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra bănuitului, iar 8.500 de lei au fost găsiți îngropați în grădina imobilului de domiciliu. De asemenea, pe un câmp în apropierea localității Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, în urma examinării constându-se faptul că, în interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei”, transmite IPJ Timiș.

În total, polițiștii au reușit să recupereze 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperați.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând ca, în cursul zilei de duminică, 10 aprilie, să fie prezentat magistraților, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole