Un șofer drogat și unul beat – prinși de polițiștii din Timiș

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș 2 bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au oprit pentru control pe strada Bocșei, din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani.

În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

În data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 22:42, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare au depistat, în localitatea Dudeștii Vechi, din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole