Un băiat de 11 ani s-a înecat în râul Timiș

Pompierii din Timiș au fost anuntați prin SNUAU 112 că un minor de 11 ani a căzut în râul Timiș în dreptul localității Chevereșu Mare (Tabăra de copii).

“Victima a fost găsita și scoasă din apă în jurul orei 18.25 in stop cardio respirator. Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD, care efectueaza manevre de resuscitare”, transmite ISU Timiș.

ISU Timiș a dispus deplasarea urmatoarelor forte: Stația Buzias 1 Duster, 1 Barca, un echipaj SMURD si 5 subof, Detașamentul 1 Timișoara: o autospecială de Scafandri, 1 Duster, 2 bărci, 1 scafandru + 4 subof, Detașamentul 2 Timișoara: 1 Duster, 1 Barca, 2 subofițeri, Detașamentul Lugoj: 1 Microbuz VW Crafter, 1 Barca și 3 subofițeri. De asemenea, la fața locului s-a deplasat Ofiterul de serviciu in dispecerat cu o autospecială de serviciu si a fost solicitat si servicul Voluntar SALVO FOC al primariei Timisoara. Totodată, la solicitarea ISU Timis catre IGSU, s-a dispus deplasarea a 2 Scafandri din Jud. Arad si un scafandru din Jud. Hunedoara. Total forte si mijloace 1 ASP Scafandrii, 4 ASERV, 1 Microbuz VW Crafter, 1 ofiter 4 Scafandri 13 subofițeri.

“Din nefericire, la ora 19:24, victima a fost declarată decedată de către medicul de la fața locului”, mai transmite ISU Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole