“Un ghiozdan la început de an” – Academia Mămicilor din Timișoara a oferit copiilor peste 200 de ghiozdane complet echipate

Campania anuală a Asociației Academia Mămicilor din Timișoara s-a îndreptat spre 247 de copii din localitățile: Bencecu de Jos, Bencecu de Sus, Pișchia, Murani, Cenei, Biled și Pesac, care au primit rechizite și ghiozdane complet echipate.

“A început școala și suntem extrem de recunoscători și bucuroși că am reușit să aducem din nou bucurie copiilor! Copiii s-au bucurat azi de reîntâlnirea cu colegii și profesorii, după o perioadă dificilă și pornesc noul an școlar cu cele necesare pentru școală.  Când unul dintre copii a văzut că urmează să primească un ghiozdan cu sigla echipei lui de fotbal preferată, a fost extrem de bucuros și chicotind, a spus că nu-i vine să creadă că a primit exact ce își dorea. Bucuria văzută pe fața lui datorată unui lucru care nouă ni se pare absolut obișnuit – a avea un ghiozdan nou și rechizite la început de an școlar, e ceea ce ne motivează să continuăm aceste campanii“, transmit reprezentanții asociației.

Se oprește furnizarea cu apa în Albina

Aquatim anunță că, miercuri, 10 mai, între orele 10-18 se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Albina pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare și a rețelei de distribuție….

Recomandările noastre

Cele mai citite articole