Un fermier din Timiș oferă o bursă de 3.500 de lei unui student – printre condiții: să iubească pământul și să vrea să învețe meserie

Fermierul Alexander Degianski a anunțat că oferă o bursă de 3.500 de lei unui student, iar singira obligație a bursierului este să facă practica în fermă.

Ne-am decis să acordăm o bursă pe o perioadă de un an unui student/ă al Facultății de Agricultură din anul III sau IV în valoare totală de 42.000 lei (3500 lei/lună), fără nici o condiție sau obligație legată de o viitoare angajare. Vreau să stimulez un student cu rezultate bune la învațătură și împreună cu Facultatea de Agricultură vom semna o convenție în acest sens în luna ianuarie. Singura obligație va fi cea de-a face practica obligatorie la noi în fermă!“, a declarat Alexander Degianski.

Condițiile pentru doritori sunt simple

Până atunci, toți cei care sunt interesați de această ocazie sunt invitați să depună o scrisoare de intenție, iar cei interesați vor avea o discuție tête-a-tête cu mine, după care vom alege bursierul. Condițiile pentru student/ă sunt relativ simple: Să iubească pământul, Să-i placă cartea, Să vrea să învete meserie! Aștept înscrierile pe adresa:  alexander.degianski@forbiom.eu si/sau brigitte.lombrea@forbiom.eu“, a mai declarat fermierul din Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole