Un băiat de 15 ani s-a înecat în râul Bega

Pompierii din Timiș au fost alertați printr-un apel la 112, în această după amiază, că în satul Bodo, un băiat de 15 ani a intrat să se scalde în râul Bega și nu a mai ieșit.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompieri din cadrul Detașamentului Lugoj, cu o autospecială de serviciu și o barcă pneumatică. În sprijinul lor a fost trimisă autospeciala de scafandri din cadrul Detașamentului 1 Pompieri Timișoara. De asemenea, alți patru subofițeri din cadrul Stațiilor de pompieri Buziaș și Făget s-au deplasat la locul evenimentului.

Minorul a fost extras de către pompieri și predată echipajului S.A.J. aflat la fața locului pentru începerea manevrelor de resuscitare.

„Astăzi, în jurul orei 14:00, polițiștii Postului de Poliție Balinț au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Balinț s-ar fi înecat un băiat. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 15 ani ar fi intrat să facă baie în râul Bega și nu a mai ieșit. Trupul acestuia a fost scos la suprafață de către pompieri și îi sunt efectuate manevre de resuscitare”, transmite IPJ Timiș.

„Victima a fost declarată decedată de către medicul S.A.J.”, anunță ISU Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole