Trafic închis parțial pe două bulevarde din Timișoara. Mai multe mijloace de transport deviate

Restricții de circulație, în următoarele zile, pe bulevardul Mihai Eminescu, pe tronsonul pe tronsonul cuprins între străzile Michelangelo și bd. Revoluției din 1989, pentru așternerea stratului de uzură. De asemenea, circulația mai multor linii de transport public va fi deviată.

Astfel, s-a decis închiderea traficului rutier pe bd. Mihai Eminescu, pe tronsonul cuprins între străzile Michelangelo și bd. Revoluției din 1989, marți, 17 august, între orele 7 – 20, în vederea executării lucrărilor de așternere a stratului de uzură.
De asemenea, se închide traficul rutier pe bd. C.D. Loga, pe tronsonul cuprins între strada Michelangelo și bd. Revoluției din 1989, joi, 19 august, de la ora 7 – până sâmbătă, 21 august, ora 20, respectiv în data de 23 august, între orele 7 – 23, în vederea executării lucrărilor de ridicare la cotă a capacelor de cămin și a gurilor de scurgere, precum și așternerea stratului de uzură.

STPT anunță că, circulația mai multor mijloace de transport în comun va fi deviată în 17, 18 și 19 august, din cauza lucrărilor stradale de pe bulevardul Mihai Eminescu, după cum urmează:

L40 – de la Punctele Cardinale (Piața I.C. Brătianu), autobuzele vor circula normal pe strada Martin Luther – bulevardul Revoluției din 1989 – după care vor vira pe strada Hector. Stația “Hector” va fi stație de capăt de linie. Stația “Traian Grozavescu” va fi suspendată pe perioada lucrarilor.

L16 – troleibuzele vor circula normal pe bulevardul I.C. Bratianu până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Michelangelo, apoi vor întoarce în sens și vor opri în stația “I.C.Bratianu” de lângă Parcul Civic, după trecerea de pietoni. Stația “I.C. Brătianu” va fi stație capăt de linie. Stația “Traian Grozăvescu” va fi suspendată pe perioada lucrărilor.

L15 și Expres 7 – autobuzele vor circula normal pe strada Michelangelo până la intersecția cu bulevardul I.C.Brătianu, apoi vor întoarce în sensul giratoriu și vor reveni pe strada Michelangelo. Stația capăt de linie va fi la staţia “Parcul Copiilor”, care este situată pe strada Michelangelo, între bulevardul C.D. Loga și bulevardul Mihai Eminescu. Stația “Traian Grozăvescu” va fi suspendată pe perioada lucrărilor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole