Timișorenii primesc consiliere gratuită pentru renovarea clădirilor istorice – primăria oferă un grant nerambursabil de 30 la sută

Proiectul de consiliere gratuită pentru proprietarii de clădiri istorice care vor să acceseze Programul de sprijin al Primăriei Municipiului Timișoara pentru renovarea acestora este unul proactiv.

Prin acest program, Primăria Municipiului Timișoara oferă un grant nerambursabil de 30 la sută din valoarea totală a reabilitării acoperișului și anvelopei imobilelor istorice aflate în proprietate privată, din zonele prioritare de intervenție, iar restul de 70% putând fi rambursat în termen de maximum 10 ani, cu dobândă zero. Pentru orice detalii, colegii noștri vă așteaptă la biroul de pe str. Ștefan cel Mare nr. 2. Totodată, colegii de la Biroul Reabilitare Cartiere Istorice se oferă să participe la ședințele asociațiilor de proprietari interesate să acceseze acest program, pentru a le explica pașii care trebuie parcurși. Doritorii pot solicita sprijinul Biroului cu un simplu telefon la numerele 0752 224 171 sau 0374 555 160, sau pe adresa de mail reabilitare.monumente@primariatm.ro“, arată municipalitatea.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole