Timișoara: zece formații vor inunda centrul orașului în cadrul Festivalului Fanfarelor – evenimentul are loc în Duminica Floriilor în cinci locații

Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor.

Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara.

Zece redutabile formații muzicale vor anima orașul pe strada E. Ungureanu, nr.1, la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș (Fanfara “Nadlačanka”din Nădlac, județul Arad și Fanfara ”Promenada” a Centrului Cultural Câmpia Turzii), în Piața Unirii (Fanfara „Maranata” a  Bisericii Penticostale din Ghiroda și Fanfara Societății Culturale ”Doinitorii Banatului” din Mercina), în Parcul Central (Fanfara Blue Brass și Fanfara Tim Trombones Quartet), în Piața Victoriei ( Banat Adventist Brass Band  și Fanfara din Petrești, din județul Alba) și pe malul râului Bega, lângă stația Catedrala Mitropolitană (Fanfara „Cununa Amlașului” a Bisericii Ortodoxe din Almaș, județul Arad, și Fanfara TM Harmony)“, se arată într-un comunicat de presă.

Accesul publicului este liber.

Festivalul Fanfarelor este organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole