Timișoara: voluntarii Druckeria lucrează la un spațiu de joacă pentru copiii internați la Maternitatea Bega

Voluntarii Druckeria au început în urmă cu câteva zile un proiect destinat copiilor internați la Maternitatea Bega a Spitalului Județean din Timișoara.

Muncim cu drag și spor pentru reabilitarea spațiului de la clinica de Pediatrie Bega și transformarea acestuia într-un loc de joacă pentru copiii internați și vizitatorii acestora! Voluntarii Druckeria au curățat terenul, urmează pregătirea substratului, intervenții la peretele de lângă spațiu, refacerea lemnăriei și feroneriei băncilor și montarea pavelelor de tartan. Sprijină și tu Acțiunea de Crăciun din acest an! Donează o sumă pentru susținerea reabilitării spațiului de la Pediatrie Bega, dar și pentru a ne ajuta să ajungem la 150 familii cu peste 400 copii din satele comunelor Bârna, Tomești și Jdioara“, au anunțat reprezentanții Druckeria, în urmă cu câteva zile.

Astăzi, voluntarii continuă lucrările după cu realizarea substratului pentru spațiul de joacă, montarea pavelelor de tartan și intervenții la perete.

În paralel sunt refăcute băncile, schimbând lemnăria și feroneria.

Lucrările continuă la spațiul de la secția de Pediatrie a Spitalului Județean, iar voluntarii Druckeria fac maxim pentru ca totul să fie în grafic, așa cum ne-am propus! Am realizat substratul de piatră concasată, urmează să montăm stratul geotextil și stratul de balast, iar apoi să montăm pavelele de tartan“, au precizat voluntarii Druckeria.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole