Timișoara: un hoț din mașini reținut de polițiști – a furat 8.000 de euro dintr-o mașină parcată pe strada Ciprian Porumbescu

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 38 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

La data de 8 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras dintr-un autoturism de pe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Timișoara, suma de 8.000€. În urma investigațiilor efectuate, în cursul aceleiași zile, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Secției 3 Poliție Urbană Timișoara, au identificat un bărbat, de 38 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. La data de 9 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdus introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Timiș.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole