Timișoara: un curier pe bicicletă care a lovit un băiețel de 4 ani s-a prezentat la poliție – individul a fugit de la locul accidentului

Accident rutier vineri seara la Timișoara, Un băiețel de 4 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de un biciclist. Individul a părăsit locul accidentului. Polițiștii au reușit să-l găsească sâmbătă seara pe biciclist.

Potrivit IPJ Timiș, accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 17:30, pe strada Colonel Enescu. “Un biciclist, în timp ce se deplasa pe strada Colonel Enescu dinspre strada Paris spre Iosif Nemoianu a surprins și accidentat un băiețel de 4 ani (pieton) care se afla pe partea carosabilă, ulterior bărbatul a părăsit locul accidentului. Băiețelul a fost transportat la spital de către părinți, polițiștii fiind sesizați în jurul orei 19:00 de către unitatea medicală“, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului , în care efectuează cercetări pentru identificarea bărbatului și stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului.

Sâmbătă seara, biciclistul, un algerian de 23 de ani s-a prezentat la sediul poliției.

În urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri, a fost identificat conducătorul bicicletei, un bărbat in vârstă de 23 de ani, cetățean algerian, iar, în cursul serii de 05.08.2023, acesta s-a prezentat la sediul poliției„, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole