Timișoara: un bărbat din Ialomița a plecat prin oraș cu o portavoce instalată pe mașină – a fost amendat de Poliția Locală

Polițiștii locali aflați în patrulare au depistat, zilele trecute, un bărbat care, aflat la volanul unui microbuz înmatriculat în județul Argeș, tulbura liniștea publică prin strigăte, folosind o portavoce.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în Căzănești – Ialomița, a fost surprins pe strada Geneva.

Însoțit de un alt bărbat, acesta se deplasa cu autovehiculul prin oraș, strigând la portavoce că vrea să cumpere materiale feroase și neferoase, fără a avea vreo autorizație în acest sens. Cel în cauză a fost sancționat cu 1000 de lei, conform Legii 61/1991 republicată. Astfel de practici au mai fost sesizate de cetățeni care au semnalat prezența celor care îi deranjează prin aceste metode. Săptămâna trecută colegul celui surprins zilele acestea a fost sancționat cu 200 de lei pentru că folosea portavocea pentru a achiziționa fier și alte obiecte uzate, pe străzile Clabucet și Gorunului. Astfel de probleme au mai fost sesizate pe străzile Bârzava, Ion Rațiu și Paganini. Poliția Locală atrage atenția că astfel de practici sunt interzise, în caz contrar cei depistați fiind sancționați“, se arată într-un comunicat de presă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole