Timișoara: tânăr drogat cu metamfetamină prins la volan pe Calea Șagului

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit azi noapte, în jurul orei 00:02, pentru control pe Calea Șagului, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani.

În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la metamfetamină, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

VEST: fostul primar din Pojejena, Omer Radovancovici, reținut pentru trafic de minori – ar fi convins-o pe amanta sa să o determine pe fiica ei minoră, de 11 ani și pe nepoata acesteia majoră, să asiste, să participe și să efectueze acte de natură sexuală

Vineri, 6 octombrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Caraș-Severin, au efectuat 13 percheziții domiciliare în Caraș-Severin, la adresele unor persoane bănuite…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole