Timișoara se înfrumusețează cu noi coșuri stradale – achiziția face parte “din strategia municipalității de a transforma orașul într-unul mai curat“

Licitația pentru achiziționarea celor 500 de coșuri de gunoi stradal din oțel se află în faza finală, fiind desemnată firma câștigătoare, respectiv Urbio Palagio SRL din Sibiu.

“Odată cu semnarea contractului, după expirarea perioadei de depunere a contestațiilor (02.03.2022), primăria va putea achiziționa și monta pe străzile municipiului 500 de noi coșuri de gunoi suspendate. Această achiziție este parte a strategiei municipalității de a transforma orașul într-unul mai curat. Coșurile de gunoi vor avea o capacitate a recipientului/cuvie cuprinsă între 40 și 60 de litri, vor fi realizate din tablă de oțel galvanizată la cald, care să le confere rezistență crescută la factorii de mediu și vandalism. De asemenea, coșurile vor avea un mecanism în zona inferioară pentru golire rapidă. Modelul de coșuri va putea fi montat atât pe perete, cât și pe stâlp“, se arată într-un comunicat al primăriei.

Noile coșuri vor fi instalate în zonele în care acestea lipsesc de pe arterele principale de circulație, în piețele publice și în stațiile mijloacelor de transport în comun.

Fiecare coș va avea o garanție de 24 de luni, în condiții normale de utilizare.

Valoarea contractului este de 310.000 de lei (fără TVA).

Recomandările noastre

Cele mai citite articole