Timișoara: scene șocante în mijlocul străzii – un bărbat flutura un pistol și un cuțit – pistolul era de jucărie

Polițiștii Secției 5 Timișoara au fost sesizați, în 11 august, cu privire la faptul că un bărbat ar ține la vedere niște obiecte ce seamănă cu un pistol și un cuțit pe strada Sfântul Apostol Petru și Pavel.

La fața locului polițiștii, împreună cu un echipaj de jandarmi au identificat și imobilizat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 29 de ani. În urma controlului corporal, asupra bărbatului s-a găsit un pistol de jucărie, iar la sosirea echipajelor de ordine cuțitul a fost aruncat. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Psihiatrie Eduard Pamfil, din Timișoara. Atât cuțitul, cât și pistolul de jucărie au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor„, transmite IPJ Timiș, în 16 august.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul fără drept de obiecte periculoase și continuă activitățile pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Incendiu la biserica din Sacoșu Turcesc

Pompierii din Timiș au fost solicitați în această dimineață să intervină la un incendiu produs la un lăcaș de cult din localitatea Sacoșu Turcesc. “La sosirea echipajelor, s-a constatat că…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole