Timișoara: peste 3.000 de locuri de muncă la Angajatori de TOP – participă 40 de companii de inginerie, IT, telecom, financiar-bancare, vânzări, achiziții și logistică

Angajatori de TOP Timișoara, cel mai mare și longeviv eveniment de carieră din Banat, revine în această toamnă cu o nouă ediție.

Evenimentul va avea loc pe 13-14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Participanții, atât profesioniști, cât și persoane aflate la început de carieră, vor avea la dispoziție o largă ofertă de locuri de muncă și, pe deasupra, vor putea participa la conferințele IT I LOVE Tech și la o serie de workshop-uri pe diverse teme. Având în vedere impactul pe care automatizarea și digitalizarea joburilor îl au asupra pieței muncii, marile companii participante din cadrul Angajatori de TOP Timișoara au desemnat top 5 joburi care nu vor dispărea până în 2033. Ediția aceasta, târgul de carieră reunește 40 de companii care oferă peste 3000 de oportunități de carieră în diverse domenii: Inginerie, IT, Telecom, Financiar-Bancar, Vânzări, Achiziții și Logistică. În ceea ce privește nivelul de experiență cerut de angajatori, există peste 1500 de joburi pentru profesioniști, peste 1500 pentru cei cu o experiență cuprinsă între 1-5 ani și peste 800 de job-uri Entry-Level“, arată organizatorii într-un comunicat de presă.

Pe lângă numeroasele oferte de angajare, în cadrul Angajatori de TOP Timișoara, candidații pot participa și la o serie de workshop-uri gratuite în care vor fi abordate subiecte precum consilierea în carieră, arta inteligenței emoționale la muncă, dezvoltarea profesională și orientarea profesională.

Pentru cei pasionați de tehnologie și inginerie, evenimentul IT I LOVE Tech se întoarce pentru a doua ediție în Timișoara cu 2 scene pe care vor urca speakeri locali și internaționali din companii de TOP precum Amazon, Microsoft, HELLA România, Intel, Continental și DRAXELMAIER Group.

Printre companiile care vor fi prezente la Angajatori de TOP Timișoara se numără: HELLA Romania, Bosch Service Solutions, Continental, DRAXELMAIER, Huf Romania, IKEA Romania, INTERBRANDS ORBICO, Kimball Electronics Romania, MAHLE, McDonald’s Romania, RapidSolutions Software, The Access Group, VALEO, Vitesco Technologies, Webuild Group, AGROCOMERT HOLDING, Elbromplast, Azur, ProCredit Bank,  IPSO Agricultura, Hornbach, KYOCERA AVX Components, Smithfield Romania, Top Tech, Trigo Romania, FEV ECE Automotive, Webasto, ZF Group, Randstad Romania, Intel Romania, Flex Romania, MHP – A Porshe Company, Hamilton Central Europe, FILTRATION GROUP și AKWEL.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole