Timișoara: peste 100.000 de oameni au vizitat Schela din Piața Victoriei – instalația verde-urbană face parte din Programul Capitalei Culturale Europene

Ordinul Arhitecților Timiș informează că Pepiniera 1306 plante, instalația verde-urbană din Programul Capitalei Culturale, sărbătorește 100.000 de bucurii.

În cele cinci luni de existență în centrul Timișoarei, peste 100.000 de timișoreni și turiști i-au vizitat plantele, au aflat sau și-au reamintit de tradiția florală a orașului nostru, au simțit incredibila plăcere a apropierii de verde, s-au bucurat de răcoare, au privit părți de istorie de la înălțimi inaccesibile altfel și au zâmbit. Emoțiile și vibrațiile acumulate în Pepinieră sunt un mare motiv de sărbătoare. Marți, 18 iulie, de la ora 17:00, are loc la noul Info Centru din Piața Victoriei (clădirea Operei – str. Alba Iulia), o scurtă trecere în revistă a celor cinci luni de viață ale Pepinierei“, arată OAR Timiș.

Hulită de unii, iubită de alții, Schela din Centru sau Grădina Verticală cum este poreclită și-a făcut treaba și a atras atenția asupra Timișoarei, fiecăruia după gust.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole