Timișoara: percheziții la un traficant de droguri – a aruncat o cantitate de substanțe pe geam încercând să scape ele

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat două percheziții domiciliare, în Timișoara și Lugoj, la o persoană bănuită de trafic intern și internațional de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018 – 2023, un bărbat, de 30 de ani, ar fi comandat, în mod repetat, prin intermediul Darknet-ului, diverse cantități de amfetamină, metamfetamină și comprimate ecstasy, în vederea comercializării acestora, în județul Timiș, în special în zonele frecventate de tineri (cluburi, festivaluri, etc.). De asemenea, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, cu sprijinul autorităților vamale germane și belgiene, au interceptat 5 trimiteri poștale, care conțineau aproximativ 350 de grame de amfetamină, 10 grame de metamfetamină și 66 de comprimate ecstasy„, transmite DIICOT Timișoara.

Astfel, în urma efectuării percheziției domiciliare, din Timișoara, tânărul a aruncat o cantitate de substanțe pe geam, încercând să scape de drogurile pe care le-ar fi deținut, fiind depistat de către polițiști.

Totodată, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 730 de grame de amfetamină, 400 de grame de cannabis, 100 de grame de metamfetamină, 50 de grame de ciuperci halucinogene, 47 de grame de comprimate ecstasy și 10 de grame de cocaină.

O persoană urmează să fie condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Teritorială Timișoara, pentru audieri.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole