Timișoara: Parcul Rozelor pregătit pentru Ziua orașului – devine centru muzical în această săptămână

Parcul Rozelor devine centrul muzical al Timișoarei în această săptămână și a fost pregătit special pentru Ziua Timișoarei, informează Horticultura SA.

Până vineri, în fiecare seară, din parc vor răsuna acorduri de muzică simfonică, rock, pop și populară.

Săptămâna a debutat cu concertul celebrului violonist David Garett, ce a venit în România în cadrul turneului mondial “Iconic”.

Artistul a fost desemnat cel mai rapid violonist din lume de Guiness World Records în 2008 și este cunoscut pentru spectacolele sale extraordinare.

De marți încep concertele dedicate Zilei Timișoarei, fiecare seară având propriul specific.

Marți pe scena din Parcul Rozelor va concerta Pasărea Rock, care îi aduce la Timișoara pe Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică. În deschidere vor cânta trupele timișorene Dragos Moldovan Band si Melting Dice.

Ziua de miercuri aduce concertul lui Smiley, în deschiderea căruia va cânta trupa timișoreană Phaser.

Joi pe scena din Parcul Rozelor va avea loc un spectacol folcloric susținut de Ansamblul Timișul, orchestra acestuia și orchestra simfonică Lira.

Săptămâna muzicală se încheie vineri, cu un concert simfonic susținut de Corul Comunitar Timișoara, ce va interpreta parțial Simfonia a IX-a, de Ludwig van Beethoven.

Concertele sunt organizate de Casa de Cultură și Primăria Municipiului Timișoara și încep în fiecare seară de la ora 20.00.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole