Timișoara: Marșul Eroilor va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 18:00, cu plecare din Piața Maria

Marșul Eroilor organizat de suporterii timișoreni, a ajuns la cea de-a 18-a ediție și va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 18.00, cu plecare din Piața Maria.

Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria anunță că se va parcurge un traseu de aproape două ore și jumătate, cu destinație finală Cimitirul Eroilor din Calea Aradului, acolo unde fanii vor aprinde o lumânare și vor spune o rugăciune pentru cei care au murit sau au fost răniți în zilele acelui decembrie.

Este un act solemn, plin de semnificație, ce reamintește participanților că fiecare pas înseamnă recunoștință față de cei care au sacrificat totul pentru libertatea noastră. Traseul include opriri la locuri încărcate de semnificație, precum Catedrala Mitropolitană, Opera Română, Memorialul Revoluției sau Cimitirul Eroilor. ”Cine uită e complice!”, transmit organizatorii.

Probleme cu apa în Izvin în următoarele zile

Aquatim anunță că, în perioada 6-9 iunie, zilnic între orele 9-15, în Izvin se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. „Lucrările de spălare urmăresc…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole