Timișoara: eleva unei școli de șoferi a lovit în plin o femeie și a luat-o pe capota mașinii – instructorul nu era în mașină

Accident produs de eleva unei școli de șoferi, la Timișoara.

O femeie din Timișoara a fost lovită în plin şi plimbată pe capota mașinii de o cursantă a unei şcoli de şoferi, în timp ce instructorul nu era în mașină.

Incidentul deosebit de grav s-a petrecut pe data de 15 ianuarie, iar imaginile cu un puternic impact emoţional au apărut acum în spaţiul public.

Camera de bord, montată în autoturismul destinat şcolarizării pentru obţinerea permisului de conducere, surprinde momentul în care cursanta, o femeie, în vârstă de 42 de ani, loveşte în plin o femeie de 20 de ani, care se afla pe parte carosabilă, încercând să îşi mute propriul autoturism defect.

Instructorul auto a coborât din maşină cu intenţia de a o ajuta pe tânăra de 20 de ani, fără să se asigure că îşi lasă eleva în siguranţă. Aceasta, în loc să apese pedala de frână, a apăsat pedala de acceleraţie.

În urma impactului, femeia a fost rănită şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole