Timișoara: doi șoferi prinși drogați pe Splaiul Nicolae Titulescu și pe strada Livezilor – unul are 22 de ani, iar cel de-al doilea 24 de ani

La data de 25 ianuarie 2024, în jurul orei 00:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pe Splaiul Nicolae Titulescu din Timișoara un autoturism condus de un bărbat, de 24 de ani.

În urma testării cu aparatul din dotare a bărbatului, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Totodată, în urma controlului corporal efectuat, polițiștii au depistat asupra acestuia pliculețe cu substanțe ce par a fi psihoactive. Cercetările au fost preluate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara“, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și deținere ilegală de substanțe psihotrope.

Totodată, la data de 24 ianuarie 2024, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției 4 Timișoara au oprit pentru control pe strada Livezilor din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 22 de ani.

În urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost depistată o punguliță în care se afla o substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a face parte din rândul celor cu efect psihotrop. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere ilegală de substanțe psihotrope, cercetările fiind preluate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara“, mai arată sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole