Timișoara: DJ-ul și curatorul japonez SO revine la Launmomentdat – festivalul anulat anul trecut din motive financiare

Launmomentdat îl prezintă pe SO (Japonia) într-un set all night long, în cadrul unei seri memorabile, care va avea loc pe data de 21 iunie, la Pixel TM.

SO revine pentru al treilea an consecutiv la Timișoara.

DJ și curator japonez, el captivează ringul de dans cu selecția sa personală de muzică techno atmosferică. Membru al unuia dintre cele mai venerate și influente festivaluri din lume, Labyrinth din Tokyo, SO oferă în mod constant o perspectivă unică și o atenție deosebită pentru sunetele emergente“, arată organizatorii.

Cu o carieră de peste 20 de ani în industria muzicală, Satoshi Aoyagi este mereu invitat la festivaluri renumite și în turnee prin Europa. Setul lui de la Nachtdigital din 2016 i-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai distinși DJ-i ai generației sale, având un sunet distinctiv și seducător.

Evenimentul acesta ar fi trebuit să facă parte din tradiția festivalului Launmomentdat în parc 2024, care a fost anulat din motive financiare. Prin acest efort, organizatorii doresc să asigure continuitatea proiectului și să redea comunității șansa de a accesa artiști și muzică electronică de calitate“, mai arată sursa citată.

Evenimentul este deschis publicului cu vârsta peste 18 ani și începe sâmbătă, 1 iunie, de la ora 23:00.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole