“Timișoara Degustă“: salon de vinuri nobile și băuturi rafinate, în perioada 24 – 26 martie – participă peste 40 de expozanți

Salonul de băuturi fine şi gastronomie „Vicii şi Delicii” aduce pentru prima dată, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT), în perioada 24 – 26 martie, vinuri nobile, băuturi alcoolice rafinate şi diverse delicii culinare.

Producători care au deja o poziţie bine consolidată, dar şi nume mai tinere de pe piaţă îşi vor expune produsele în faţa publicului iubitor sau cunoscător, într-un cadru elegant, anunţă un comunicat al producătorilor privaţi susţinuţi de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş,.

Peste 40 de expozanţi din industria vinului, a băuturilor spirtoase sau a industriilor conexe îşi vor pregăti produsele sau serviciile pentru a fi aduse în faţa vizitatorilor într-un mod cât mai atrăgător.

Evenimentul este gândit pentru publicul larg, care va putea întâlni şi degusta licorile propuse de reprezentanţii cramelor româneşti şi internaţionale, dar şi pentru sectorul HoReCa, organizându-se un spaţiu comun de discuţii cu rolul de a dezvolta domeniul vinificaţiei şi al viticulturii.

Degustările oferite de producătorii de vinuri şi băuturi spirtoase vor fi completate de sesiuni de live cooking, pregătite de doi maeştri în arta gastronomiei şi de un somelier.

Accesul la eveniment, pe baza unui bilet de intrare, le dă ocazia vizitatorilor să facă parte din acţiunea „Timişoara Degustă”, prin care vor fi alese cele mai bune vinuri din cadrul Salonului.

Fiecare vizitator va avea ocazia, pe baza biletului de acces, să voteze şi să-şi aleagă vinurile preferate din cadrul Salonului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole