Timișoara: curățenie generală pe malul Begăi, pe bulevardul Vasile Pârvan – se fac pregătiri pentru amenajarea unei mini-păduri urbane

Primăria Municipiului Timișoara și societatea Horticultura SA, aflată în subordinea Consiliului Local, continuă acțiunile de îngrijire a parcurilor și spațiilor verzi.

Se pregătește zona pentru amenajarea unei mini-păduri urbane pe terenul recuperat de la cei care au ocupat ilegale domeniul public.

Echipele Horticultura au lucrat la amenajarea spațiului verde de pe malul Begăi, pe bulevardul Vasile Pârvan. După ce zona a fost evacuată de deșeuri, moloz și pământ de echipele Primăriei Timișoara, colegii noștri au lucrat în paralel alături de Colterm și SDM. Am pregătit terenul, am montat sistemul de irigație și am început plantările de arbori. Pentru amenajarea viitoarei mini-păduri urbane am folosit 1920 de tone de pământ pentru plantat și 750 de tone de compost vegetal. Am început plantările cu arțari și vom continua cu pini, carpeni, frasini, ulmi și stejari, în total 150 de arbori. Vom completa zona cu arbuști și plante perene, iar la final vom gazona terenul“, a transmis societatea.

Se întrerupe furnizarea cu apă în Iosif și Cerna

Aquatim anunță că vineri, 9 septembrie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în localitățile Iosif și Cerna pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție. „Lucrările de spălare urmăresc…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole