Timișoara: Continental Automotive inaugurează o nouă clădire a fabricii de componente electronice

Continental Automotive Timișoara inaugurează, vineri, 11 noiembrie, o nouă clădire a fabricii de componente electronice  care este situată pe strada Siemens, nr. 1.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai autorităților locale și centrale, ai mediului universitar, parteneri și colaboratori ai companiei Continental.

Fabrica de componente electronice din Timișoara produce anual peste 15 milioane de produse. Aici sunt produse unități de control pentru airbag, sisteme electronice de frânare și parcare, pedale de accelerație cu buclă de răspuns, unități de control pentru echipamente speciale, atenuarea suspensiei pneumatice și pentru stabilizare verticală, unități de comandă pentru direcție asistată, unități de control pentru reglarea suspensiei și pentru stabilizarea la sarcina dinamică, unități de afișare centrală de tip standard, Head-Up și Combiner Head-Up și instrumente de bord. De-a lungul timpului, fabrica s-a dezvoltat în direcția Industry 4.0, integrând echipamente și tehnologii precum sistemul inovativ de depozitare, instalația de tricogenerare etc.“, se arată într-un comunicat de presă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole