Timișoara: concert de muzică folk pe tramvaiul platformă din Piața Unirii

După serile de muzică clasică la chitară și teatrul, STPT a pregătit un alt eveniment pe tramvaiul platformă din Piața Unirii. Sâmbătă, 22 iulie, de la ora 20:00, timișorenii au ocazia de a asculta muzică folk, în interpretarea lui Adrian Ilie.

În efortul nostru de a da o nouă viață unui echipament tehnic de patrimoniu prin transformarea sa într-un mijloc de promovare a culturii, oferindu-i astfel o nouă utilitate și scop, vă anunțăm un nou eveniment muzical pe tramvaiul platformă din Piața Unirii„, transmite STPT.

Originar din Ciclova Montana, dar cu zeci de ani de trai în Timișoara, Adrian Ilie a debutat pe scenele diferitelor festivaluri concurs de folk din școală, câștigând de fiecare dată premii pentru compoziții și interpretare artistică. Este cântăreț și compozitor, muzica sa îmbinându-se perfect cu versurile unor poezii de dragoste sau cu tentă filosofică.

Stilul muzical al lui Adrian Ilie este folk, dar este un folk modern, cu inflexiuni de pop și rock, muzica lui captând atenția și ducând cu gândul la iubire, la frumos și la visare.

Printre influențele sale muzicale se numără Poesis, Eric Clapton, Gary Moore sau Oscar Benton.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole