Timișoara: cantina Colegiului Național Bănățean modernizată spectaculos – oferă condiții excelente pentru 2.500 de elevi – lucrările au costat peste 70.000 de euro

Colegiul Național Bănățean are o cantină nouă.

Lucrările de modernizare au costat peste 70.000 de euro.

Renovarea cantinei e o bucurie pentru toată familia Colegiului Național Bănățean. Designul și dotările moderne au schimbat cu totul acest spațiu. Mulțumim companiei Restart Energy pentru acest proiect minunat și pentru faptul că susține constant educația”, a declarat prof. Alexandru Tănasie, directorul Colegiului Național Bănățean.

Modernizarea cantinei a fost susținută financiar de compania Restart Energy cu peste 70.000 de euro.

Astăzi este o zi emoționantă, cu o semnificație deosebită pentru noi: inaugurarea cantinei Colegiului Național Bănățean, la renovarea căreia am contribuit integral, cu fonduri proprii, investind peste 70.000 de euro pentru a oferi condiții excelente celor 2.500 de elevi pe care îi deservește cantina. Colegiul Național Bănățean este situat într-o clădire cu istorie, creată de arhitectul vienez Eduard Reiter, care funcționează ca instituție de învățământ încă de la început, din anul 1773. Cantina se afla într-o stare precară de ani de zile, ultimele lucrări de renovare fiind efectuate în urmă cu 20 de ani. Suntem bucuroși că, în sfârșit, elevii au un spațiu în care pot lua masa în condiții bune“, se arată într-un comunicat al companiei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole