Timișoara: 500 de muncitori lucrează pe șantierul Centurii – activitățile se derulează pe întregul traseu la umpluturi, șanțuri și podețe

Pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud, activitățile se derulează cu circa 500 de muncitori și un număr mediu zilnic de circa 100 de utilaje și echipamente de construcții.

Continuă lucrările de drum (umpluturi, șanțuri, podețe, strat de formă, strat de fundație) și la structuri – la cele 10 pasaje și la cele 2 poduri – de pe traseu. Pentru îmbunătățirea comportării terenului natural și a umpluturilor de pământ au fost mobilizate aproximativ 20 de utilaje specializate și de transport a lianților hidraulici.  S-a lucrat 24 de ore din 24 la partea de drum, iar la partea de structuri atâta timp cât a permis lumina naturală. Pentru săptămâna în curs, antreprenorul nu va executa lucrări fiind în săptămâna liberă, urmând a reveni în șantier de lunea viitoare. Se execută în continuare de către subantreprenorii de specialitate lucrări de relocare a rețelei de apă și a rețelei electrice“, arată DRDP Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole