Timiş: Un bătrân de 77 de ani a fost legat de mâini şi picioare și tâlhărit în propria casă chiar înainte de Revelion

Trei bărbaţi, cu vârste de 22, 42 şi 51 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, marţi seara, şi vor fi introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, pentru tâlhărie calificată comisă asupra unui bărbat de 77 de ani, din comuna Brestovăţ, urmând ca miercuri să fie prezentaţi magistraţilor, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Ei fac parte dintr-un grup de cinci persoane faţă de care poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş efectuează cercetări pentru aceeaşi infracţiune, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Ceilalţi doi bărbaţi au fost deja depistaţi şi introduşi în arestul Poliţiei Timiş iar magistraţii au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În fapt, în noaptea de 30 spre 31 decembrie, cinci persoane necunoscute, cu feţele acoperite, au pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat în vârstă de 77 de ani, din Brestovăţ, l-au agresat fizic şi l-au legat de mâini şi picioare, după care au sustras 28.600 de lei, două motofierăstraie şi 40 de kg de produse alimentare.

Pe 31 decembrie, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş au identificat doi dintre bănuiţii de comiterea faptei, despre care existau informaţii că urmează să părăsească ţara, fapt pentru care a fost organizată o acţiune de depistare a acestora şi concomitent cu această activitate, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare.

Pe 1 ianuarie, în urma activităţilor desfăşurate, au fost depistaţi în Timişoara doi bărbaţi, în vârstă de 31 şi 32 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost depistate şi recuperate cele două motofierăstraie, o parte din produsele alimentare şi 3.600 de lei.

În urma audierilor, aceştia au fost reţinuţi şi introduşi în arest şi pe 2 ianuarie, magistraţii au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Marţi, poliţiştii au reuşit şi depistarea celorlalţi trei atacatori.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole